Tapas- En Pinchos Recepten Vind Je Bij Ons

Published Jan 04, 21
4 min read

Tapas-recepten: 14 Klassiekers Op Een Rij!Afvallen en alcohol gaan dus niet samen. Als je op je streefgewicht zit, kan je best wel eens een alcoholisch drankje drinken. Maar dan nog geldt: drink niet tijdens het eten. Alcohol, maar ook alle andere drankjes, hebben nog een ongunstig effect. Ze beïnvloeden de zuurtegraad van je maag en die raakt daardoor uit balans.

Mijn advies is om vooraf (bruisend) water te drinken met eventueel een schijfje citroen en eventueel achteraf een kopje thee of (zwarte) koffie. Drink niet tijdens het eten. Door vooraf te drinken heb je bovendien minder honger tijdens het bestellen. In een restaurant is het verleidelijk om verschillende gerechten te proeven.

Tapas plank maken (video)   Recept   Betty's Kitchenbettyskitchen.nl10x tapas recepten - Lekker en Simpellekkerensimpel.com


Zo geef je jezelf de tijd om beter te kauwen en rustiger te eten (Vlammetjes). Op deze manier krijgt het lichaam meer tijd om het voedsel te verwerken en daardoor voel je veel beter aan wanneer je vol zit. Bovendien geniet je veel meer van het eten. Stop zodra je vol zit en vraag de bediening of je het overgebleven eten mag meenemen; zo wordt het niet weggegooid.

5x Klassieke Spaanse Tapas Recepten

In de meeste sauzen en dressings zitten namelijk ongezonde ingrediënten, zoals veel suiker. Als je de sausen apart laat serveren, kan je zelf kiezen hoeveel je ervan neemt. Het kan best wel eens gebeuren dat je etentje anders loopt of dat je een keer de fout ingaat. Dat overkomt ons allemaal wel eens.

Raak niet in paniek als dat gebeurt, maar onthoud vooral deze twee dingen:Zorg ervoor dat het niet te vaak gebeurt. Hou het echt bij af en toe. Eén keer per week is veel te veel. Pak meteen de draad weer op. Het hele afvalproces is niet meteen mislukt na het eten van dat broodje en het drinken van een glas wijn.

Als je deze twee richtlijnen opvolgt is er niets aan de hand. Het is waar dat gezond eten en afvallen het makkelijkst gaan als je thuis bent. In je eigen vertrouwde omgeving heb je controle over de boodschappen en kan je de juiste maaltijden bereiden. Maar dat hoeft absoluut niet te betekenen dat je tijdens het afvallen nooit uit eten kan.

Tapas Rotterdam: Vind Hier De 8 Lekkerste Restaurants Van 2020

De groepstapastour start iedere vrijdag om 18. 00 uur en de prijs hiervoor is per persoon. Dit is inclusief enthousiaste Nederlandstalige local met een passie voor de Spaanse keuken, 8 hapjes (maaltijdvullend!), 3 drankjes en een culinaire herinnering voor thuis. Wil je liever een privé-tapastour of ben je met een grote groep (meer dan 20 personen)? Stuur ons dan een mail, dan kunnen we voor jullie een tapastour op maat samenstellen! Laat het ons ook vooral weten als er allergieën of dieetwensen zijn, waar we rekening mee kunnen houden.

Bij vragen kun je ons natuurlijk altijd een mailtje sturen naar info@verrassendvalencia - Spaanse gehaktballetjes. nl of een Whatsapp berichtje sturen. iedere vrijdag om 18. 00 uur in de wijk Ruzafa, Cánovas of Cabanyal (de precieze startlocatie ontvang je na bevestiging van je aanmelding) ongeveer 2,5 tot 3 uur: € 45 per persoon: 8 tapashapjes (maaltijdvullend!) en 3 drankjes (wijn, bier, tinto de verano, vermut, frisdrank, koffie/thee), enthousiaste Nederlandstalige local met een passie voor Spaanse lekkernijen, inside tips voor de rest van je verblijf in Valencia en een verrassende herinnering om mee naar huis te nemen: de tapastour gaat door bij een minimum aantal deelnemers van 8 personen.

Dat kan natuurlijk ook! Stuur een mailtje met je gegevens en jullie wensen naar info@verrassendvalencia. nl. Dan kunnen we een tapastour op maat bedenken. Willen jullie bijvoorbeeld een luxe tapastour met gourmetproducten, zoals oesters en Jamón Ibérico de Bellota (een van de beste en duurste hammen van Spanje)? Of hebben jullie voorkeur voor een specifieke wijk? Laat het ons dan vooral weten! Stuur ons dan een mail, dan kunnen we voor jou specifiek een voorstel op maat maken: info@verrassendvalencia.

Tapasrecepten: Makkelijk Zelf Tapas Maken

nl. Tijdens de tapastour door Verrassend Valencia laten Benjamin, Jessica, Kris of Tamara je graag kennismaken met al die heerlijke Spaanse hapjes. Ondertussen kunnen ze je ook nog heel veel vertellen over de plekken die je onderweg tegenkomt. En niet te vergeten: ze weten als geen ander waar je tijdens de rest van je verblijf nog heerlijk van de Spaanse (of misschien wel internationale) keuken kunt eten! Of welke hidden gem je echt nog even moet bezoeken.

More from Uit-eten, Tapas

Navigation

Home

Latest Posts

Lunch Haarlem Spaarne

Published May 31, 21
10 min read

Lunchen Haarlem High Tea

Published May 28, 21
7 min read

Published Apr 19, 21
12 min read